Altınsoy, Hasta ve Hasta Yakınlarını Ziyaret Ediyor

Altınsoy, Hasta ve Hasta Yakınlarını Ziyaret Ediyor

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikteAksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana düzenli olarak kurum ziyaretleri ve hastane ziyaretlerine devam eden İl Başkanı Altınsoy, geçtiğimiz ay hastane yönetimi ile bir araya gelmişti, Hafta sonu ise Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Altınsoy, bu kez Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile bir araya geldi.

 Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi müdürü Metin Güzel ile birlikte yataklı servisler bölümünde yatan hastaları tek tek ziyaret eden Başkan Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Vatandaşların her zaman yanlarında olmayı amaçladıklarını söyleyen Altınsoy, "Hastanelerimizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ediyoruz. Ziyaretler esnasında onlarla sohbet ediyor, sıkıntılarını paylaşıyoruz. Bunlar maddi değil, manevi karşılığı olan ziyaretler. Biraz olsun dertlerini paylaşabiliyoruz, Bu tür ziyaretlerimizi göreve geldiğimiz günden buyana düzenli olarak sürdürüyoruz. Onlara moral verebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

 Altınsoy'u karşılarında gören hasta ve hasta yakınları ise kendilerini ziyaret edip, moral vermesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, ziyaret için Başkan Altınsoy’a teşekkür ettiler. 

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.