Altınsoy, "Kutlu Yolda Milletimizle Birlikte Devam Edeceğiz"

Altınsoy, "Kutlu Yolda Milletimizle Birlikte Devam Edeceğiz"

AK Parti’nin milletiyle birlikte yola çıktığını, bugüne kadar karşılaştığı tüm engelleri milletiyle beraber aştığını dile getiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bugün de yarın da her ne yapılacaksa milletle birlikte yapılacağını vurguladı.

 

Milletin gönlü fethedilmeden hedeflere ulaşılamayacağına dikkat çeken Başkan Altınsoy, “Bu mesele sadece bir seçim meselesi değildir. Bu mesele, devlet ve millet olarak beka meselesidir, çocuklarımızın geleceği meselesidir, 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımız meselesidir. AK Parti’nin bir mensubu olarak böylesine büyük bir davanın sorumluluğunu üstlendiğimizin bilinciyle hareket ediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti'nin hiçbir zaman “ben” diyenlerin partisi olmadığını, bundan sonra da olmayacağını belirten Altınsoy, “Çünkü bizim kitabımızda ben yoktur, biz vardır. ‘Ete kemiğe büründü, Yunus diye göründü.’ Mesele budur. Biz AK Parti’nin kaderiyle ülkemizin kaderini aynı görüyoruz. Onun için ülkemize sahip çıkacağız. Onun için ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak ülkeyi büyütmenin, güçlendirmenin ve ileriye taşımanın mücadelesini verdiklerini vurgulayan Altınsoy, “AK Parti olarak 17 yıldır bu şekilde yol yürüdük. Milletimizin gönlünde bu şekilde yer edindik. Allah’ın izniyle bundan sonra da yolumuzdan dönmeyeceğiz. Türkiye, ekonomiyi silahla, kur, faiz, enflasyon, bu mermilerin karşısında bunları kullanan çevreler tarafından hedeflerinden uzaklaştırılmaya çalışılırken biz tarihi başarılara imza atmayı sürdürdük. Bu kutlu yolda durmadan azimle, kararlılıkla milletimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.