Ameliyatla ağrılarından kurtuldu

Ameliyatla ağrılarından kurtuldu

Konya'da, otobüsten inmek istediği sırada geçirdiği kaza sonrası boynunda, belinde ve ayaklarında ağrı oluşan 72 yaşındaki Mustafa Şan, Özel Konya...

Konya'da, otobüsten inmek istediği sırada geçirdiği kaza sonrası boynunda, belinde ve ayaklarında ağrı oluşan 72 yaşındaki Mustafa Şan, Özel Konya Hospital'de gerçekleştirilen ameliyatla ağrılarından kurtuldu.

İki sene önce merkez Meram ilçesinde bulunan evinin önünde otobüsten inmek isteyen Mustafa Şan (72), kapıya sıkışarak kafasını kapıya çarptı. Otobüsten indikten sonra da dengesini kaybeden yaşlı adam, sırtüstü yere düşerek bu kez de başını kaldırım taşına vurdu. Zaman içerisinde boynunda belinde ve bacaklarında ağrılar oluşan Mustafa Şan, ağrılarından kurtulmak için birçok hastaneye başvurdu. Ağrılarının geçmemesi üzerine Mustafa Şan, Özel Konya Hospital'e başvurdu. Mustafa Şan, Ortopedi Travmatoloji ve El Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün ve ekibi tarafından yapılan tetkiklerden sonra sinir sıkışması teşhisiyle ameliyata alındı. Boynundan gerçekleştirilen ameliyat sonrası Mustafa Şan, ağrılarından kurtuldu.

Yapılan ameliyatla ilgili ekibi adına konuşan Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, "72 yaşındaki hastamız yürüyememe ve kollarda kuvvet kaybı şikayetiyle bize başvurdu. Yaptığımız incelemede boyunda ileri derecede kanal darlığı tespit ettik. Ameliyatla daralmış kanalı açıp sıkışmış omuriliği kurtardık hastamızın durumu şuan iyi" dedi.

Belediye otobüsüne sıkışarak düştüğünü anlatan Şan, "Salı günü akşam vakti ameliyata aldılar beni. Sinir sıkışması iki tane daha var omurgamda. Onu kapalı ameliyat yapacak. Ben burada daha önceden de ameliyat oldum. Hastane hemşireler çok iyi çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Daha önceden eşini başka doktorlara muayeneye götürdüğünü anlatan 68 yaşındaki Fatma Şan ise, "O günden sonra daha da kötüleşti. Evin içinde düştü iki defa. Şimdi ameliyat olmadan giysisini ben giydiriyordum düğmelerini ben ilikliyordum. Yumurtalarını ben yediriyordum. Vallahi eşim çok iyi oldu. Önceden çok rahatsızdı. Torunumun tavsiyesiyle geldim ama çok memnunum. Hem doktorlarından hem de çalışanlarından... Burada gördüğüm ilgiyi hiçbir yerde görmedim" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık