Arda, mağlubiyeti hak ettik!

Arda, mağlubiyeti hak ettik!

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, İzlanda'ya 3-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada hakettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

 Emre Belözoğlu ise bekledikleri bir İzlanda ile karşılaştıklarını, hocalarının uyarılarının haklı çıktığını söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubundaki ilk maçlarında İzlanda'ya 3-0 yenilmelerinin sorumlusu olarak oyuncuları gösterdi. Hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Arda Turan takım halinde hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Arda Turan, grubun ilk maçında alınan böyle bir sonucun moral bozucu olduğunu da belirterek, "Toparlanmaya çalışacağız. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibin ne yapacağını biliyorsunuz. Kornerden bile bile böyle bir gol yerseniz zorlanırsınız. Takım halinde daha iyi hareket etmemiz lazım. Kredimizden yedik. Umarım ilerde yolumuza devam ederiz." dedi.

EMRE: ÜZGÜNÜZ, HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda İzlanda'ya 3-0 kaybeden A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Emre Belözoğlu da yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in uyarılarını dikkate almamanın faturasını ödediklerini söyledi.

Kaptan Emre Belözoğlu, çok üzgün olduklarını, iyi oynadıkları ikinci yarıda görülen kırmızı kartın planlarını daha da bozduğunu belirterek, "Herkesten özür diliyoruz. Maç içerisindeki küçük detaylar böylesine farklar ortaya çıkarıyor. Özellikle duran toplarda istediğimiz şeyleri yapamadık. İkinci yarı iyiydik ama kırmızı kart planımızı bozdu. Çok üzgünüz. Herkesten özür diliyoruz." dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'in İzlanda hakkındaki uyarılarına da dikkat çeken Emre, "İzlanda, Fatih hocamın dediği ve bizim beklediğimiz gibiydi. Hocamız bu uyarıları bize yapmıştı. Ama biz sahada istenileni veremedik. Çok üzgünüz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.