Ars Park Sanayispor Yeni sezona iddialı giriyor!

Ars Park Sanayispor Yeni sezona iddialı giriyor!

Konya amatör kümede yılların takımı Ars Park Sanayispor sezona hızlı hazırlanıyor. Yıllarca centilmence mücadelesini sürdüren kulüp yeni bir yapılanma çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen sezon Konya sanayisinde yıldızı parlayan güçlü firmalardan Ars Park A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesi imzalayarak yeni bir heyecan ve ivme kazanan kulüp, geçtiğimiz sezonda 2.amatör kümede yer alan futbol takımı şampiyon olarak 1.kümeye çıkmıştı.

 Geçtiğimiz sezon ayrıca basketbol takımıda kuran Ars Park Sanayispor, Konya büyük erkekler basketbol liginde mücadelesini centilmence gerçekleştirdi. Bu sezon basketbol liglerinde büyük erkeklerin yanı sıra basketbol alt yapı kategorilerinde de mücadele edecek. Ayrıca yeni sezonda bisiklet branşında da yarışmalara katılmayı planlamakta.

Bu sezon futbolda hedefi yine şampiyonluk olarak koyan Ars Park Sanayispor, antrenör olarak Fevzi Erçin ile sözleşme imzalamış ve geçen sezon ki kadrosunu koruyarak bu sezon için yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi başaracak.

 Ars Park Sanayispor Genel Kaptanı Mustafa Yeniterzi yaptığı açıklamada; “Futbol takımımız yaklaşık bir aydır idmanlarına haftada 3 gün olmak üzere Şehit Muharrem Samur Stadı’nda yapmaktadır. Ayrıca çalışmalarına katkı sağlamak için, süper grup takımlarından, İhsaniye Gençlerbirliği, Selçukspor, Bozkır Gençlerbirliği ve Monivaspor ile yaptığı hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanmaktayız. Centilmenlik çizgisinden ayrılmayarak hedefi şampiyonluk olarak belirleyip süper gruba çıkmayı istiyoruz. Yeni sezon tüm spor ailesine hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.