Artık Aksaray’ın da bir saat kulesi var!

Artık Aksaray’ın da bir saat kulesi var!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın göreve gelmesiyle birlikte Aksaray’da başlayan gelişim ve değişim rüzgârı hizmet fırtınasına dönüşüyor!

Aksaray'a yapılan yeni yatırımların yanı sıra şehrin ihtiyaçlarına yönelik estetik çalışmalar da yapan Aksaray Belediyesi, Hükümet Meydanı’nda, Kurşunlu Camii karşısında bulunan fıskiyeyi kaldırarak yerine vatandaşların zaman ihtiyacını karşılayacak modern bir saat kulesi yaptırdı.

Sabah erken saatlerde yerine monte edilen saat kulesi hem görsel olarak Aksaray’a yakıştı hem de vatandaşların çok büyük beğenisini kazandı. Modern saat kulesinin monte edilmesi çalışmalarını Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Başkan Yardımcıları da yerinde inceledi.

Vatandaşlar “Saat kulesi Aksaray’ımıza yakıştı. Hepimiz saatin kaç olduğunu meydanda öğrenebileceğiz. Bu güzel hizmeti Aksaray’ımıza kazandıran Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

            Modern saat kulesinin 4 tarafında saatler bulunduğunu ifade eden yetkililer, kulenin üzerinde Osmanlı tuğrasının da yer aldığını ve toplam uzunluğunun 10 metre 60 santim olduğunu söylediler,

 

Bu haber toplam 13346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.