Aydoğdu, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Aydoğdu, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Yıl Dönümü ve Polis Haftasına özel bir mesaj yayınladı.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, ülkemizin huzur, güven ve istikrarının güvencesi Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

 İnsan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısıdır.

Milletimizin huzur ve güven kaynağı olan Polis Teşkilatımızın mensupları, milletimizin huzuruna, birlik ve beraberliğimize kasteden tüm saldırıları kahramanca önlemişler; bu uğurda canları pahasına mücadele etmişlerdir.

174 yıllık bilgi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atan Emniyet Teşkilatımız, aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlıkla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizleri gururlandırmaya devam edecektir.

Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

 

 

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.