Aydoğdu'dan '' Anneler Günü'' mesajı

Aydoğdu'dan '' Anneler Günü'' mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Anneler gününe özel bir mesaj yayınladı.

Sabır, fedakârlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır.

Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların oluşmasında en temel rolü üstlenen annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize şiar edinmek; birbirimizi herhangi bir karşılık beklemeden, yürekten sevmek durumundayız.

Kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlarken, onlara daima layık oldukları ve hak ettikleri ihtimamı göstermemiz, hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını kendilerine bizzat hissettirmemiz, emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, ebeveyne hürmet konusunda çocuklarımıza örnek olmamız büyük önem arz ediyor.

Başta milletimizin ve devletimizin bağımsızlığını korumak uğruna evlatlarını şehit veren annelerimiz olmak üzere ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

           

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.