Babaoğlu: “Akşehir Nitelikli Üretimin Merkez Olacak”

Babaoğlu: “Akşehir Nitelikli Üretimin Merkez Olacak”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde en çok kiraz üreten mahalleleri ziyaret etti.AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Mustafa Kemal Avcıo...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde en çok kiraz üreten mahalleleri ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Mustafa Kemal Avcıoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Gölçayır, Değirmenköy, Ulupınar, Yeniköy, Alanyurt, Sorkun ve Atakent Mahallelerinde çiftçilerle bir araya gelen Babaoğlu, kaliteli bahçe ürünlerinin nasıl üretileceği konusunda bilgilendirme yaptı.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Akşehir’in tarımsal alandaki önemini vurgulayarak başladığı konuşmasına destek müjdeleriyle devam eden Babaoğlu, üreticileri her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Babaoğlu, “Akşehir, Konya’mızın en önemli ilçelerinden birisi. Seçim çalışmaları kapsamında Akşehir ilçemizin en çok kiraz üreten mahallelerini ziyaret ettik. Bu yıl İnşallah beklenti iyi görünüyor. Konya ili Türkiye kiraz üretiminin yüzde 10’unu, Akşehir ilçemiz Konya ili üretiminin yüzde 40’ını karşılıyor. Bu yüzden her zaman çiftçilerimizi destekleyeceğiz, arkalarında duracağız. Akşehir, katma değeri yüksek sebze-meyve üretiminin ve nitelikli gıdanın merkezi olacak. Yüksek gelir getiren nitelikteki ürünler burada üretilecek” dedi.

“İSTİKRAR VE KALKINMA SİZLERE BAĞLI”

Konya’nın ve Türkiye’nin gerek tarımsal, gerekse endüstriyel açıdan daha ileri gitmesinin AK Parti iktidarıyla mümkün olduğunu dile getiren Babaoğlu, “Yeniden büyük Türkiye’yi kurmak ve 2023 hedeflerine ulaşmak için desteklerinize ihtiyacımız var. Bu ülkeyi borç batağından kurtaran, insan onuruna yakışır bir yaşamı halkına sunan, dışarıya olan borçları bitiren bir hükümetimiz var. Bu hükümet hem tarımsal alandaki desteğini, hem de endüstriyel alandaki teşviklerini artırarak devam ettirecek. İstikrar, siz değerli hemşerilerimizin oylarına bağlı. 7 Haziran’da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun arkasında durun. Durun ki istikrar devam etsin, ülke kalkınsın” diye konuştu.

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya