Bakan Yıldırım Ve Elitaş Şehit Babasını Ziyaret Etti

Bakan Yıldırım Ve Elitaş Şehit Babasını Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün babasının cenazesine katılmak üzere Aksaray’a gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binal...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün babasının cenazesine katılmak üzere Aksaray’a gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Sinan Kunduracı’nın baba evini ziyaret etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, beraberinde Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile birlikte Yüksekova’da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Sinan Kunduracı’nın baba evini ziyaret etti. Taziye çadırında şehit babası Mehmet Kunduracı ile kucaklaşan Bakanlar, okunan Kur’an-ı Kerimin ardından birlikte dua etti. Ziyaretin ardından Bakanlar, şehit babasına sarılarak teselli etmeye çalıştı. Güçlükle ayakta duran baba Kunduracı, bakanlara teşekkür ederek uğurladı.

Bu haber toplam 2256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.