Başarılı Müdür'den kütüphane teşekkkürü

Başarılı Müdür'den kütüphane teşekkkürü
Eskil Güneşli Ortaokulu'nun başarılı müdürü Halil İbrahim Anahtarcıoğlu okullarına oluşturdukları Şehit Muhammet Uz kütüphanesinin kurulmasında katkı sağlayan isimlere sosyal medya hesabından kütüphaneler haftasın nünasebetiyle tüşekkür etti.

Bizlerde bu hafta içerisinde devletimize, okulumuza 2600 kitabı aşkın kitaba sahip olan güzel bir kütüphane kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.
Kütüphanemizin mobilyalarını ve teknolojik ekipmanlarını sağlayan 2 kere İstanbul'dan okulumuza gelme nezaketinde bulunan sevgili ablalarım kuzenlerim Nuriye Kırımca ve Yeşim Kırımca Erdoğrul'a
 çok teşekkür ediyorum. Hiçbir karşılık beklemeden devletimize güzel bir kütüphane kazandırdılar. Geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir yatırım yaptılar. Adem Uz ile Mehmet Uz abilerime de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı hanımefendiye ve Ak parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat Hanımefendiye kütüphanemize yaptıkları kitap katkısından dolayı çok teşekkür ediyorum. 3 aylık bir yolculuğun sonuna geldik çok eğlendik çok emek verdik çok mutlu olduk. Beni bu yolda yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma, Türkiye'nin dört bir yanından kitap gönderen dostlarıma, büyük teşekkür ediyorum. Son olarak kütüphanemize adını verdiğimiz köyümüzün şehidi Muhammet Uz'un adının sonsuza kadar yaşamasını ve mekanının cennet olmasını diliyorum. Ben onun adını Güneşli Ortaokulu bünyesinde açtığımız kütüphanemize vermekten şeref duydum onur duydum. Şehitler ölmez vatan bölünmez!

26112233_10213269661688238_8288196167882582047_n-007.jpg

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.