Başbakan Yardımcısı Türkeş Kulu’da

Başbakan Yardımcısı Türkeş Kulu’da

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Konya'da katıldığı Tarım Fuarı açılışının ardından Ankara'ya dönüşte Kulu ilçesinde partililer ve protokol...

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Konya'da katıldığı Tarım Fuarı açılışının ardından Ankara'ya dönüşte Kulu ilçesinde partililer ve protokol mensuplarıyla bir araya geldi.

Kulu'da Başbakan Yardımcısı Türkeş'i AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kaymakam Mehmet Uğur Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, diğer protokol üyeleri ve partililer belediye önünde karşıladı. Belediye binasında bulunan bir kafeteryada protokol ve partililerle buluşan Türkeş'e AK Parti Milletvekili Ağralı ve Belediye Başkanı Yıldız tarafından ilçenin konumu hakkında bilgi verildi. Türkeş, yaptığı konuşmada, "Geçmişi hatırlamazsak neyi ne yaptığımızı bilemeyiz. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi nereden çıktı diyorlar. CHP halkın gönlünü çalamıyor. Halk onu seçmiyor, seçilemiyor. Demokrasi en az hatalı yönetim biçimidir. Halk istedi mi bir günde aşağı alır. İlk defa Recep Tayyip Erdoğan halk tarafından Cumhurbaşkanı seçildi. Türkiye'de siyaset zaman zaman dar sokağa girer, Cumhurbaşkanı partili olur ama tarafsız olarak davranması beklenir. Şimdi gerçek ölçüler içerisine oturtuyoruz. İkinci kez seçilecek kişi ilk seferinde bir şeyler yapması gerekir ki ikincisinde halk tekrar seçsin. Türkiye'yi istikrara getirmemiz için yüzde ellinin üzerinde evet oyu almalıyız. İki başlılığı teke indirmek lazım. Şu anda yaptığımız kısaca budur. Eski anayasa hiçbirimizi tatmin etmez. 16 Nisan çok önemli, bu partinin kazancı veya kaybı değildir. Biz 16 Nisan'da evet demek suretiyle aksaklıkları düzeltmeye gideceğiz. Evet çıkması Türkiye'nin hayrına olacaktır" dedi.

Konuşmanın ardından Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş Kulu'dan ayrıldı.

Başbakan Yardımcısı Türkeş Kulu’da

Başbakan Yardımcısı Türkeş Kulu’da

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.