Başkan Akkaya’dan, ilçe protokolüne herse ikramı

Başkan Akkaya’dan, ilçe protokolüne herse ikramı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, kamu ve kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, kamu ve kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenleyerek Akşehir'in geleneksel bir yemeği olan herse ikramında bulundu.

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrasında düzenlenen etkinliğe, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Protokolü, hakimler, savcılar, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşmaya yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Birlik ve beraberliğimizi artması için bu tür organizasyonların artmasını diliyor, inşallah daha sonra farklı etkinliklerde bir araya gelmek dileği ile hepinize teşrifleriniz için teşekkür ediyorum ve saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Akkaya, Akşehir'in geleneksel yemeği olan herseye coğrafi işaret almak için başvuruda bulunduklarını bunun da çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi.

Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ise, Akşehir'in tarihi konumuna dikkat çekerek, "Fatih Sultan Mehmet'in emriyle fetih edilen, Yavuz Sultan Selim'in doğu seferine giderken otağını kurduğu bir sürede burada soluklandığı bir ilçedir. Ankara Savaş'ında Yıldırım Beyazıt'ın esaret hayatını geçirdiği bir ilçe. Hepsinden önemlisi Batı Cephesi Karargahı olarak 9 ay 10 gün boyunca milli mücadelenin, Kurtuluş Savaşının tek idare edildiği çok jeostratejik bir öneme sahip bir ilçedir Böyle bir ilçede kaymakamlık yapmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. İnşallah bizimde gayemiz burada elimizden geldiğince hizmet yapmak. Ben Belediye Başkanımıza bu organizasyonu için teşekkür ediyor, hepinize iyi günler diliyorum" diye konuştu.

Yemek sonrası Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş tarafından dua edildi.

Başkan Akkaya’dan, ilçe protokolüne herse ikramı

Başkan Akkaya’dan, ilçe protokolüne herse ikramı

Başkan Akkaya’dan, ilçe protokolüne herse ikramı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.