Başkan Akyürek Çumralılarla buluştu

Başkan Akyürek Çumralılarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Çumra ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını inceleyerek vatandaşlarla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Çumra ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını inceleyerek vatandaşlarla buluştu.

Çumra'da belediye düğün salonunda düzenlenen toplantıda ilçe halkı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bütün belediye hizmetleri ve yatırımların "Yeniden Büyük Türkiye'nin inşasına katkı sağlama davasının bir parçası olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin tekrar lider ülke olması ve Büyük Türkiye hedefine ulaşması için bizler de elimizi taşın altına koyuyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Çumra ilçesine yapılan 72 milyon lira tutarındaki Büyükşehir yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Akyürek, hep birlikte ilçeleri kalkındırmak istediklerini, Konya'nın tamamında teşkilatlanmanın tamamlandığını, yatırımların artarak devam ettiğini söyledi.

"Emperyalistlere fırsat vermeyeceğiz"

Türkiye'nin büyük bir istiklal mücadelesi verdiğini belirten Başkan Akyürek, "Türkiye artık dünyada ecdadına yakışır bir şekilde "ben de varım" demeye başladığı için engellenmeye çalışılıyor. Oysa bu topraklarda bundan yüz yıl önce dünyanın en etkili 5 ülkesinden birisi Osmanlı ecdadımızdı. 5 kıtada hakkın ve adaletin temsilcisi oldu. Ne zaman Osmanlı Devleti çekildi o günden bu yana kan dökülüyor, fitne-fesat egemen durumda. Böldüler, parçaladılar ve bugünkü mezalimin müsebbibi oldular. Peki bundan çıkış nedir? Tekrar ecdadımızın o haşmetli dönemine ülkemizi taşımak, yeniden lider ülke Türkiye emeline ulaşmak" şeklinde konuştu.

"16 Nisan'da hepimize sorumluluk düşüyor"

"Bu halk oylamasını hafife almayın" çağrısında bulunan Başkan Akyürek, "Bütün terör örgütleri, şer odakları 16 Nisan'da "hayır" çıkması için çalışıyorlar. Tabii çeşitli etkenlerle, muhalefet duygusuyla "hayır" oyu vermeyi düşünenler olabilir. Ama onların da mutlaka şunu düşünmeleri gerekiyor. "Ne için ülkemizi bölmek isteyenler, milletimize kast etmek isteyenler de hayır için çalışıyor." Ülkemizde istikrarın bozulmaması, vesayetin tekrar gündeme gelmemesi, yakın geçmişte yaşadığımız ve bir daha yaşanmamasını temenni ettiğimiz olaylar için, çalışma, eğitim, din ve vicdan hürriyetine kast edilememesi için 16 Nisan'da hepimize sorumluluk düşüyor" sözlerine yer verdi.

Başkan Akyürek'e teşekkür

Yapılan konuşmaların ardından Çumra'nın Karkın Mahallesi'nden İbrahim Dağ, mahalleye tarihinde görmediği yatırımları yaptığı için Başkan Akyürek'e teşekkür ederek heybe hediye etti. Çumra Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Kılınç da mahallelere yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Akyürek'e teşekkür ederken; ilçenin 53. mahallesi olan Yenimescid Mahalle Muhtarına mazbatası, Büyükşehir Belediyesi'nin münazara ve bilgi yarışmasına katılan öğrencilere hediyeleri, Vakıf İnsan projesinde gönüllü olan isimlere de beratları takdim edildi.

Başkan Akyürek'in Çumra programı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çumra Şehir Konağı incelemesi ve AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı'nın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışıyla son buldu.

Başkan Akyürek Çumralılarla buluştu

Başkan Akyürek Çumralılarla buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya