Başkan Akyürek: "Kahraman Ordumuza zafer diliyoruz"

Başkan Akyürek: "Kahraman Ordumuza zafer diliyoruz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Kahraman ordumuza zafer diliyoruz. İnşallah tarihi zaferlerle dolu olan ordumuzun zafer sayfalarına yeni...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Kahraman ordumuza zafer diliyoruz. İnşallah tarihi zaferlerle dolu olan ordumuzun zafer sayfalarına yeni bir sayfa daha eklenmiş olacak" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için ülke genelinde olduğu gibi Konya'da da camilerde kılınan sabah namazında Mehmetçik'e dua edildi. Kapu Camii'nde sabah namazı sonrası İl Müftüsü Ali Akpınar'ın yaptığı duaya cemaat ellerini semaya açarak eşlik etti. Kapu Camii'ndeki dua sonrası bir açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Türkiye düşmanlarına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu inşallah başarıyla sonuçlanacak. İslam ümmetinin ve tüm insanlığın umudu olan ülkemize yönelik oluşturulmak istenen komplolar bertaraf edilecek. Kahraman ordumuza zafer diliyoruz. İnşallah tarihi zaferlerle dolu olan ordumuzun zafer sayfalarına yeni bir sayfa daha eklenmiş olacak. Millet olarak ordumuzun muzaffer olması için dua ediyoruz. Ordumuz ve milletimiz el ele gönül gönüle omuz omuza düşmanlarımızın oyunlarını hep birlikte inşallah bozacağız" dedi.

Başkan Akyürek:

Başkan Akyürek:

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.