Başkan Akyürek, Torku Konyaspor Yönetim Binasını Ziyaret Etti

Başkan Akyürek, Torku Konyaspor Yönetim Binasını Ziyaret Etti

Torku Konyaspor’un haftalık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuk oldu.Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerin ev...

Torku Konyaspor’un haftalık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuk oldu.

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerin ev sahipliğini yaptığı yemeğe Teknik Direktör Aykut Kocaman ve Genel Menajer Önder Sami Güven’de katıldı. Yemekte Kulüp Başkanı Ahmet Şan tarafından kulüp ve takımın son durumu hakkında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e bilgi verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yenilen yemek sonrası Ahmet Şan, Aykut Kocaman, yöneticiler ile beraber Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasını ziyaret etti. Burada Genel Menajer Önder Sami Güven’den bilgiler alan Akyürek, kulüp binasının tam anlamıyla modern bir görünüm kazandığı ve bunun Konyaspor’a adına önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

TAHİR AKYÜREK: "OLİMPİYAT KÖYÜ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ziyarette yaptığı açıklamada, "Takımımızın şu an için elde ettiği başarı ve takımımızın havası son derece olumlu bir havada seyrediyor. Şehir olarak kendilerine teşekkür borçluyuz. Teknik Direktörümüz başta olmak üzere futbolcularımıza, kulüp yöneticilerimize şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Konya’daki spor alt yapısının güçlendirmesine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek. Şimdi stadyumdayız ve burada gayet modern bir kulüp binamız oluştu. Localarımız, restoranımız, store mağazamız var. Bunların yanı sıra birçok ilave tesis işletmeye alınacak. Stadyumun bulunduğu bölgeyi de bu seneden itibaren yeniden ele alacağız. Burada koşu yolları, tenis kortları, yüzme havuzları ve ilave yeşil alan çalışmaları, otopark alanları ile Türkiye’de parmakla gösterilecek bir olimpiyat köyü oluşturmaya çalışıyoruz. Ben tekrar kulüp başkanımıza, yöneticilerimize, teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AYKUT KOCAMAN: "TAKIMIN BAŞARISI KADAR BENCE KULÜBÜN ALT YAPISI DA ÖNEMLİ"

Ziyarette yer alan teknik direktör Aykut Kocaman ise, "Sayın Başkana katkılarından ve desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz" sözleriyle başladığı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Ayrıca güzel sözlerinden dolayı şahsım ve sorumluluğumuz altındaki futbolcular adına da teşekkür ediyorum. Şu an için her şey iyi gidiyor. Ancak takımın başarısı kadar bence kulübün alt yapısı da önemli. Geçen geldiğimde de aynı şeylerden konuşuyor ve bahsediyorduk. Ancak sohbetimizde şunu konuşma imkanımız oldu. 10 yıl evvel gelmiştim. 10 yıl sonra tekrar Konyaspor’dayım. A’dan Z’ye siyah-beyaz kadar farklılıklar var. Bunlar hep olumlu anlamda farklılıklar. Bir taraftan takımın başarısı, inşallah daha da iyi gitmesi amaçlanırken, diğer taraftan da tesisleşme ve özellikle kulübün alt yapısı adına iyi işlerin yapılması sadece sonuçlar açısından değil, kulübün sürekliliği açısından oldukça önemli. Bu anlamda Yönetim Kurulu gerekli tüm çabayı yapıyor. Ancak bu vesile ile tekrar Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 1001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.