Başkan Akyürek’e Bozkır’da sevgi seli

Başkan Akyürek’e Bozkır’da sevgi seli

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bozkır’ı ziyaret ederek yatırımları inceledi ve Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış oldukları çalışmaları ve yapacak oldukları çalışmaları anlattı.

Yapılan toplantıya, Ak Parti Milletvekilleri adayı Bozkırlı Ziya Altunyaldız ve Hüsniye Erdoğan da katıldı.

Bozkır’da yoğun bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Akyürek, biz Bozkır’ı Bozkırlıları seviyoruz onlar da bizleri seviyor bununla gurur duyuyoruz, dedi.

Çay kenarı rekreasyon projesini inceleyen Tahir Akyürek, 2015 yılı içinde ihale yapalım ve çalışmalara başlayalım diyerek sözünü verdi. Bunun yanı sıra Çağlayan yayla yolunun asfalt olması için çalışmalara başlayacaklarının da sözünü verdi.

Bozkır’ın artık çok daha önemli olduğunu ve Bozkır’a ayrı bir ilgiyle daha çok yatırım hedeflediklerini vurgulayan Akyürek, “Bozkır, artık bizim için çok daha ayrı bir önem arz ediyor. Bozkır’ın ana arter yollarını sıcak asfalt yapmaya başladık. İçme suyunun daha sağlıklı olmasını sağlamak için ilk adımları attık ve Bozkır artık çok daha iyi yerlere gelmeye başladı. Bunun yanı sıra kanalizasyon çalışmalarına başladık Bozkır’a hayırlı olsun. Mahalle Konaklarımızı ve Şehir Konağımızın yapımına başlamak üzereyiz. Hizmetlerimiz bununla sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde daha fazla yatırım nasıl yapabilir bunları istişare etemeye devam edeceğiz. İnşallah Bozkır artık çok daha iyi yerlere gelecek.”diye konuştu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkırlıların Sayın Tahir Akyürek’i çok sevdiğini, yerel seçimlerde taşra ilçeler arasında en yüksek oyu vererek gösterdi. Bozkır artık bu sevginin karşılığını alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

Bu haber toplam 2588 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat