Başkan Altay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Başkan Altay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'ya Millet Bahçesi kazandırılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'ya Millet Bahçesi kazandırılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu önemli proje için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında Konya'ya büyük bir müjde verdi. Ülke ve dünya gündemi, 24 Haziran Seçimleri ile önümüzdeki dönem hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'ya Millet Bahçesi kazandırılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar diktiğimiz milyarlarca ağaçla nam salmış bir iktidarız. Şimdi yeni bir adım daha atacağız, o da şu; bazı illerimizde "Millet Bahçeleri" kuracağız. Bu şehirlerden biri de Konya" dedi.

"Millet bahçesi Konyamıza hayırlı olsun"

Bu önemli proje için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Cumhurbaşkanımız çevreci bir proje daha açıkladı; Millet Bahçeleri. Bu projenin bir etabı da Konyamızda gerçekleşecek. Ben şimdiden Millet Bahçesi'nin şehrimize, insanımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza da tekrar çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Altay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Başkan Altay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.