Başkan Altay’dan Ktb’ye Ziyaret

Başkan Altay’dan Ktb’ye Ziyaret

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İ...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya KTB Başkanı M. Uğur Kaleli’nin milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından KTB seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altay’a AK Parti Selçuklu İlçe Eski Başkanı Mustafa Ak ve Selçuklu Belediyesi Eski Meclis Üyesi Abdullah Şanlı da eşlik etti.

KTB Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’i kutlayan ve görevinde başarılar dileyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Şehrin geleceğini planlarken sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar ile Konya’nın sanayi, tarım ve ticaretine yön veren kurum ve kuruluşlarla sürekli işbirliği içerisindeyiz. Şehre katkı sağlayacak her öneri ve düşünceyi değerli buluyor ve önemsiyoruz. Konya, yeni Türkiye’nin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşmasında en önemi yapı taşlarından birisi olacak. Hedeflerimize Konyalı bir Başbakanla yürümemiz bizleri gururlandırırken sorumluluğumuzu da arttırıyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, “Konya’nın her alanda daha iyi noktalara taşınması amacıyla hepimize büyük sorumluklar düşüyor. Sorumluğumuzun farkındayız ve ortak akılla hem kurumumuzu hem de Konya’yı daha güzel yarınlara ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız üyelerimizin desteği, çalışanlarımızın gayreti ve paydaşlarımız arasında birliktelikle Konya’yı tarımsal ticarette öne çıkarmak, Konya Ticaret Borsası’na sadece ulusal değil uluslararası bir kimlik kazandırmak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.