Başkan Dinçer“Aksaray’ımızda hizmetlerimize süratli bir şekilde başlayacağız”

Başkan Dinçer“Aksaray’ımızda hizmetlerimize süratli bir şekilde başlayacağız”

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ‘Dost Meclisi” toplantısı Yenisen Koleji Ev Sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yenisen Kolejinde düzenlenen MÜSİAD dost meclisi toplantısına; Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Yenisen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Salim İçli, Belediye Meclis üyeleri ve MÜSİAD üyesi iş adamları katıldı.

thumbnail_re-exposure-of-119a7179.jpg

MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş yaptığı konuşmada “ Bugün dost meclisi toplantımızda Belediye Başkanımız Evren Dinçer’i misafir ediyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Rabbim Aksaray’ımıza hayırlı hizmetler yapmayı vesile kılsın. Ayrıca MÜSİAD üyeliği ve Meclis üyeliği görevine seçilen arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Rabbim onlara da inşallah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder. Dost meclisi toplantımız;  hem birbirimizin kaynaşması, işbirliği güç birliği noktasında birbirimizi tanımak ve hasbihal etmek, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı görüşme meclisleridir.  Burada hem Aksaray’ımızın sorunları, hem kendi içimizdeki istişarelerin yapıldığı meclistir. Dost meclisimize katıldıkları için Evren Başkanımıza, Ticaret Odası Başkanımıza ve ev sahipliğinden dolayı da Salim beye Teşekkür ediyorum”dedi.  

thumbnail_re-exposure-of-119a7213.jpg

Belediye Başkanı Evren Dinçer ise konuşmasına üzücü bir haber alındığını ve 4 vatan evladını şehit olduğunu ifade ederek “ Bugün elim bir olay yaşandı. Kuzey Irak’ta terör saldırısı sonucu 4 askerimiz şehit oldu. 6 Tane de yaralımız var. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yakınlarına da sabrı celil niyaz ediyorum.” Dedi.

Başkan Dinçer “ Bu tip kaynaşma toplantıları birlik ve beraberliğin timsali ve birlikte olmanın sonucu olarak ortaya çıkıyor. Kaynaşmayı sağlıyor. Birbirimize daha yakın olma, istişare etme, fikir alış verişinde bulunma fırsatı sağlıyor. Bu şehir adına ve kendi iç çalışmalarımız adına sinerji oluşturuyor. Yaptığımız mesleklerdeki gelişmeler adına fikir alış verişinde bulunma imkanı sağlıyor. O açıdan çok önemli buluyorum. Bugünde aranızda bulunduğum için mutlu ve sevinçliyim. Süreç içerisinde MÜSİAD ve STK Platformu her zaman bizim yanımızda oldular. Ayrıca bunun için ben Teşekkürlerimiz arz ediyorum. Sağ olsunlar destekleriniz bizden esirgemediler. Malum yoğun bir seçim süreci yaşadık. Görevimize de geçen hafta itibarıyla başlamış bulunuyoruz. Bundan sonrada hızlı bir şekilde bu tarz toplantılar ve istişareler görüşmeler neticesinde Aksaray’ımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında hizmetlerimize süratli bir şekilde başlayacağız.” dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, dost meclisi toplantısına ev sahipliği yapmasından dolayı Salim İçli’ye teşekkür ederek, yakın zamanda yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde görevi devralan Evren Dinçer başkana ve ekip arkadaşlarına başarılar diledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Salim İçli ise konuşmasında Aksaray’ın yeni belediye başkanı Evren Dinçer’e başarılar dileyerek  “Sayın Evren Başkanıma hayırlı olsun. İnşallah Aksaray’ımıza güzel hizmetler edecek ona inanıyoruz. Yeni dönemde ekibi ile birlikte başarılar diliyorum ”dedi.

Salim İçli, Yenisen okullarının bütün bölümleri ile faaliyette olduğunu ve 400 civarında öğrenci bulunduğunu söyledi. İçli “Normal kapasitemiz bin civarında inşallah önümüzdeki yıllarda bu kapasiteyi daha iyi durumlara getireceğiz. Çok güzel kayıtlar alıyoruz. Aksaray’a eğitim alanında 31 yıllım birikimin vermiş olduğu tecrübe ile eğitimde en güzel hizmeti yapamaya çalışıyoruz. İnşallah hedeflerimiz büyük Aksaray’a yeni yatırımlar düşünüyoruz. İnşallah Aksaray’ın ilk özel üniversitesini biz açacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde inşallah Aksaray’a bir de özel üniversite kazandırmayı planlıyoruz. Sizlerin desteklerini bekliyoruz. Sizlerde yanımızda olursanız Aksaray’da çok güzel işler yapacağız. Buna inanıyorum.  “ şeklinde konuştu.

 

thumbnail_re-exposure-of-119a7141.jpgthumbnail_re-exposure-of-119a7172.jpgthumbnail_re-exposure-of-01-(1).jpg

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.