Başkan Karatay: "Şehitlerimizin Emaneti Emanetimizdir"

Başkan Karatay: "Şehitlerimizin Emaneti Emanetimizdir"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, katıldığı şehit cenazesinin ardından yaptığı açıklamada, "Acımız çok büyük, tarif edilemez acı içindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumdan bir önc...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, katıldığı şehit cenazesinin ardından yaptığı açıklamada, "Acımız çok büyük, tarif edilemez acı içindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumdan bir önce kurtulacak. Bu ülke içinde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğini kimse bozamayacak. Buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Şırnak’ın Cudi Dağı’nda terör örgütü PKK tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan asker Uzman Çavuş İlker Tosun’un cenazesinden sonra açıklamalarda bulundu. Karatay, “Bugün İlker Tosun kardeşimizi son yolculuğa uğurladık. Miletlimizin ve halkımızın başı sağ olsun. Bu vatan için çok şehit verdik. Analar ağlamasın istiyoruz. Ancak Bölücü terör hain saldırılarına devam ediyor. Tarifsiz, üzüntü ve acı içindeyiz. Şehidimiz Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır diliyorum. Allah şahit olsun ki şehitlerimizin emaneti emanetimizdir. Dökülen her kanın hesabını soracağız. Mekanı Çanakkale şehitlerinin, kurtuluş savaşı şehitlerinin yanı olsun” dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya