Başkan Karatay, "Şimdi Daha Çok Çalışma Zamanı"

Başkan Karatay, "Şimdi Daha Çok Çalışma Zamanı"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Yerel Yönetimler Genel Başkanlığı’nın Kayseri’de düzenlediği Yerel Yönetimler Bölge toplantısını değerlendirdi.Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hata...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Yerel Yönetimler Genel Başkanlığı’nın Kayseri’de düzenlediği Yerel Yönetimler Bölge toplantısını değerlendirdi.

Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sivas, Yozgat illerini kapsayan bölge toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Karatay, “Memleketimizdeki huzur, istikrar ve kalkınmanın devamı için 1 Kasım 2015 Genel Seçimi ’ne yönelik olarak istişare ve değerlendirme yapıldı” dedi.

İl Başkanı Karatay, 1 Kasım seçimlerine kadar Milletvekili adaylarıyla, Belediye başkanları ve tüm teşkilat kademelerle daha çok çalışarak bu seçimde oluşturulmuş olan bazı yanlış algıları yıkacaklarını belirterek, “1 Kasım’da nasip olursa AK Parti’nin, Ak Kadroları ülkenin yönetimine gelecektir. Bizler bu hususta tabiri yerinde olursa nefes alamadan çalışacağız, Ülkemizin buna ihtiyacı olduğunu hepimiz gördük, Onun için hep birlikte koşturacağız ve kazanacağız" dedi.

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.