Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretleri Melikşah Mahalle Muhtarlığına ve Meram Belediyesi Emekliler Konağına...

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretleri Melikşah Mahalle Muhtarlığına ve Meram Belediyesi Emekliler Konağına misafir oldu daha sonra mahalleliler ile Melikşah Semt Pazarı'nda pazarcı esnafları, üreticiler ve vatandaşlarla buluştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Melikşah Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Kavuş, öncelikle Mahalle Muhtarı Önder Yılmaz'dan mahallenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Kavuş daha sonra Meram Belediyesi Emekliler Konağını ziyaret ederek emeklilerle sohbet etti. Başkan Kavuş bu ziyaretlerinin ardından Mahalle Muhtarı Yılmaz ile birlikte Melikşah Mahallesi sakinleri ile hasbihal etti. Onların istek, şikayet, temenni ve taleplerini dinleyen Başkan Kavuş, sorunların çözülmesi için ekibine talimat verdi. Başkan Kavuş, günün sonunda Melikşah Semt Pazarı'nda pazarcı esnafları, üreticiler ve vatandaşlarla buluştu. Tezgahları dolaşarak esnaflarla hasbihal eden Başkan Kavuş, alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

"Hem esnafımızın rahatlığı hem de vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli"

Pazarcılara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, esnaflar ve vatandaşlarla, daha güvenli, huzurlu ve konforlu alışveriş yapabilmeleri adına istişarelerde bulundu. Pazar yerlerinde temiz ve sağlıklı ürünler satılması adına üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapma gayretinde olduklarını belirten Başkan Kavuş, "Bu çabayı hem vatandaşımızın sağlığı hem de esnaflarımızın daha çok kazanabilmesi adına gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın kendini güven içinde hissedebilmeleri adına çevre temizliğine de azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu noktada bizim yaptıklarımızın yanında esnafımıza ve vatandaşlarımıza da görevler düşüyor. onların bu konuda gösterecekleri hassasiyetle istenilen modern pazar yerlerine kavuşmamız mümkün olacaktır" diye konuştu.

"Pazar yerleri ekonomik ve sosyal hayatımızın en önemli parçalarından biri"

Pazar yerlerinin geleneksel kültürümüzün en önemli parçalarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Kavuş, "Pazar yerleri sadece ekonominin değil, sosyal hayatımızın da en önemli parçalarından biri. Bu nedenle burada insanımızın sağlıklı, düzenli, konforlu ve temiz bir ortamda alışverişlerini gerçekleştirmeleri bizim için çok önemli. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçenin olmazsa olmaz şartlarından biri de böylesi ortak yaşam alanlarının daha sağlıklı ve cezbedici bir hal alması. Bunu başarmak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Meram'a Pazar Yerlerinde de en iyisini sunacağız" diye konuştu.

Başkan Kavuş, ziyaretinde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların bu isteğini de geri çevirmedi.

Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kavuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.