Başkan Kayan Üreticilerle Buluşuyor

Başkan Kayan Üreticilerle Buluşuyor

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan Armutlu ve İncesu’da birlik üyelerini evlerinde ziyaret etti.Göreve geldiği günden bu güne üreticiyi düşünerek hareket ettiğini ifade...

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan Armutlu ve İncesu’da birlik üyelerini evlerinde ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu güne üreticiyi düşünerek hareket ettiğini ifade eden Birlik Başkanı Kayan, "Şükürler olsun ki biz üreticimize hizmeti düşündük. Bizi anlaşma masalarına çağıranlara üreticimizi satmayız dedik. Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın" dedi.

Üretici ziyaretlerini sürdüren Bekir Kayan, süt ve yem pazarına girmelerinden birilerinin rahatsız olduğunu ifade ederek, "Biz göreve geleli 1.5 yıl oldu. Süt pazarına, yem pazarına girmemiz birilerine dokundu. Süt Analiz Labaratuvarı kurmamız birilerinin hesabına gelmedi. Bizi birileri vasıtasıyla anlaşma masalarına çağıranlara ’Üreticimizi satmayız’ cevabı vererek masalarına oturmadık. Baktılar olmuyor bize çiğ et yediremiyorlar bizi üreticimizden kopartmak için çeşitli oyunlara girmeye başladılar. Ancak onların bir oyunu varsa üreticimizinde bin oyunu var. İftira da atsalar, çamurda çalsalar olmayacak. Üretici kendine kazandıranı, kendisi için mücadele edeni biliyor. 1.5 yıldır her şey ortada, biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya