Başkan Kayan Üretıcılerle Buluşuyor

Başkan Kayan Üretıcılerle Buluşuyor

Aksaray Güzelyurt ilçesine bağlı köy ve kasabalarda birlik üyelerini evlerinde ziyaret eden Damızlık Birliği Başkanı Bekir Kayan, "Bizim için Sivrihisar’da 5 hayvanı olan üreticimizde birdir. Merkezde...

Aksaray Güzelyurt ilçesine bağlı köy ve kasabalarda birlik üyelerini evlerinde ziyaret eden Damızlık Birliği Başkanı Bekir Kayan, "Bizim için Sivrihisar’da 5 hayvanı olan üreticimizde birdir. Merkezde 500 hayvanı olan üreticimizde birdir. Ayırım yapmadan hepsine hizmet götürürüz" dedi.

Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara ve Selime kasabaları ile Sivrihisar, Uzunkaya, Belisırma, Yapsakhisar, Ilısu, Akyamaç köylerinde bulunan Damızlık Birliği üyelerini evlerinde ziyaret eden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, "Güzelyurt İlçemizde hayvancılık hızla gelişiyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu bölgede de modern tesislerin sayısı artacaktır. Bizim Güzelyurt’ta üye sayımız az diye hizmet götürmemezlik olmaz. Güzelyurt’a şubemizi açtık ve üyelerimiz burada işlemlerini yaptırabiliyor. Biz göreve geldikten sonra hizmeti üreticimizin ayağına götürme çalışmaları başladı. Biz üreticimiz arasında ayırım yapmayız. Güzelyurt Bölgesine süt konusunda ve yem konusunda ciddi yatırımlar yapacağız. Bu bölgede yemi 54 liraya kadar alan üreticilerimiz var. Biz buraya girdik ancak şu anda her yere ulaşamıyoruz. Önümüzdeki dönemde sütte ve yemde yapacağımız girişimler bu bölgedeki üreticilerimizinde sütten ve yemden daha fazla para kazanmasını sağlayacak. Şu anda Güzelyurt Bölgesine kamyon bazında yem gönderebiliyoruz. Çok yakında üreticimiz istediği kadar yemi Birliğinden temin edebilecek" dedi.

haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.