Başkan Kılca: "Yarınlarımızı yine gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz"

Başkan Kılca: "Yarınlarımızı yine gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz"

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ülke geleceğinin gençlerin elinde şekilleneceğini belirterek, "İnanıyorum ki geçmişte...

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ülke geleceğinin gençlerin elinde şekilleneceğini belirterek, "İnanıyorum ki geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizle birlikte tüm milletimiz güzel yarınları inşa edecektir" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. 19 Mayıs'ın milli uyanışın en önemli sembolü olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da milletimizin bağımsızlık mücadelesi için Samsun'da ilk adımı atmış; genç, yaşlı, kadın, erkek milletin tamamı bağımsızlık uğruna bu büyük çağrıyla birlikte ayağa kalkmıştır. Samsun'da atılan o tarihi adımın heyecanı, dalga dalga Anadoluya yayılmış, bu sayede de vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir mücadele başlatılmıştır. Dolayısıyla Türkiye'nin temeli inançla ve el birliğiyle aynı hedef ve idealler etrafında kenetlenmeyle atılmıştır. Yeni Türkiye hedefimiz yine de bu ideallerle şekil bulacaktır. Devlet olarak millet olarak bunun mücadelesini vermekteyiz. Hep birlikte daha çok çalışarak, okuyarak, araştırarak, sorgulayarak ve tarihimizi çok daha iyi bilerek bu mücadeleden başarıyla çıkacağız. Ülkemizin geleceğinin ellerinde şekilleneceği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. İnanıyorum ki geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizle birlikte tüm milletimiz güzel yarınları inşa edecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.