Başkan Koçak’tan Başsağlığı Mesajı

Başkan Koçak’tan Başsağlığı Mesajı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, son günlerde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıları kınayarak, “Haince yapılan saldırılarda vatanı için şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan r...

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, son günlerde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıları kınayarak, “Haince yapılan saldırılarda vatanı için şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, Türk Milleti’ne sabır diliyorum” dedi.

Son günlerde gelen şehit haberlerinin tüm Türk Milletini yasa boğduğunu ifade eden Başkan Koçak, ne pahasına olursa olsun hiçbir gücün Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını kaydetti. Tüm güvenlik güçlerinin vatanı, milleti ve ülkeyi korumak adına canı pahasına görev yaptığını belirten Başkan Koçak, “Yapılan bu hain saldırıları şiddetle kınıyorum. Kim olursa olsun, ne olursa olsun, ne pahasına olursa olsun hiçbir güç Türk Milleti’nin o eşsiz birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Türk Milleti, vatandaşı ve güvenlik güçleri ile buna asla izin vermeyecektir. Tüm temennimiz bu tür acı olayların yaşanmamasıdır. Vatanı, milleti uğruna, bizlerin güvenliği uğruna şehit düşen askerimize, polisimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli yakınlarına ve Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya