Başkan Koçak’tan Kaymakam Duruk’a Ziyaret

Başkan Koçak’tan Kaymakam Duruk’a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Güzelyurt İlçe Kaymakamı Mustafa Duruk’u ziyaret etti.Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu...

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Güzelyurt İlçe Kaymakamı Mustafa Duruk’u ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Güzelyurt İlçe Kaymakamı Mustafa Duruk’u makamında ziyaret eden Başkan Emin Koçak, Güzelyurt ilçesinin gelişmeleri hakkında bilgiler aldı. Güzelyurt ilçesinin Aksaray’ın bir numaralı tarihi mekanı olduğunu ifade eden Başkan Koçak, ilçenin her geçen yıl daha da güzelleştiğini ve geliştiğini söyledi.

Güzelyurt İlçe Kaymakamı Mustafa Duruk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin hem turizm hem de tarım cenneti olduğunu belirterek, yılda binlerce turistin ilçeyi ziyaret ettiğini kaydetti. İlçede tarım alanında özellikle kabak çekirdeği ve patates ekimi olduğunu belirten Kaymakam Duruk, son zamanlarda çilek yetiştiriciliğinin de ön plana çıktığını kaydetti.

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.