Başkan Özaltun Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Başkan Özaltun Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri bu yıl da unutmadığını gösterdi.İçerişehir Mahallesi’ndeki Beyşehir İmam Hatip Ortaokulu’nda...

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri bu yıl da unutmadığını gösterdi.

İçerişehir Mahallesi’ndeki Beyşehir İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmenler odasında bir araraya geldiği eğitim camiası mensuplarının gününü kutlayan ve sohbet eden Özaltun, öğretmenlerin taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

“EĞİTİM CAMİASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Beyşehir Belediyesi olarak eğitim camiasına ayrı bir önem verdiklerini her zaman ve her platformda sürekli dile getirdiğini hatırlatan Özaltun, yarının büyükleri olan çocukların gelecekte bu ülkeyi yöneten insanlar olacağını söyledi. Başkan Özaltun, “Çocuklarımızın daha sağlıklı, daha temiz, daha güzel ortamlarda eğitim alabilmesi anlamında sadece Beyşehir merkez değil, dış mahallelerimizdeki eğitim kurumlarımızda da Belediye olarak gelen talepler doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımız bizim önceliğimiz, o yüzden eğitim gördükleri okullardaki sahalar ve sosyal aktiviteler içerisinde olmalarına büyük önem veriyoruz. Çocuklarımız derslerine daha zinde zaman ayırabilsinler diye. İşte okullarımızın yanlarına çok amaçlı spor sahaları da yapıyoruz. Bu okulumuzun hemen yanı başına yaptığımız gibi. Bu anlamda, öğretmenlerimizin gününü kutluyor, hepinizin emeğine sağlık diyorum. Zor ve fedakarca bir görevi ve mesleği icra ediyorsunuz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de hep beraber, birlik beraberlik çerçevesinde bizlere düşen ne varsa eğitim camiamıza katkı vermeye imkanlarımızı sonuna kadar açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Özaltun, konuşmasının ardından okul idarecilerine ve öğretmenlerine kendi isimlerinin özel olarak yazdırıldığı kapağında “Konya’nın denizi, Akdeniz’in yaylası Beyşehir” yazılı, tarihi Taşköprü fotoğrafının yer aldığı birer not defteri hediye etti.

Okul Müdürü Hasan Ünal, Başkan Özaltun’a yaptığı ziyaret ve hediye takdimlerinden dolayı teşekkür etti. Özaltun’a okuldan ayrılışı esnasında öğrenciler de yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Özaltun, öğrencilerin taleplerini geri çevirmeyerek okul bahçesinde toplu fotoğraflar çektirdi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Öte yandan, Beyşehir’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. İlçe protokolü anıt alanında bir araya gelirken, Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü özel çelengi sunuldu, İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu.

Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen program daha sonra Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda devam etti. Burada, lise öğrencilerinin hazırladığı program sunuldu.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya