Başkan Özgüven ve İlçe Başkanı Düzen muhtarlarla buluştu

Başkan Özgüven ve İlçe Başkanı Düzen muhtarlarla buluştu

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, muhtarlarla bir araya gelerek mahalleler ile...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, muhtarlarla bir araya gelerek mahalleler ile ilgili istişarelerde bulundu.

"Muhtarlarımız bizim hizmet elçilerimizdir" diyen Başkan Özgüven, "Mahallelerimizle aramızda köprü konumunda olan muhtarlarımız çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu anlamda bizler her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Bizim tek gayemiz şehrimize layıkıyla hizmet etmek bunda da muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın desteği çok önemli. Ereğli'mize hak ettiği hizmetleri kazandırmak adına çok çalışmalıyız. Güçlü olmalıyız, bir ve beraber olmak zorundayız. Hep birlikte tüm dünyaya gücümüzü göstermeliyiz. Bugün Afrin'de yürütülen operasyon askeri gücümüzü ortaya koymaktadır. Biz de yapacağımız hizmetlerle ülkemize katkı sunarak kahraman askerlerimizin bu vatan uğruna verdiği mücadeleyi destekleyeceğiz. Allah, kahraman askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu vesileyle bu vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim" ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen de, muhtarlarla koordineli olarak çalıştıklarını belirterek, "Partimizin hizmet politikası içerisinde Muhtarlarımızın yeri ve önemi büyüktür" dedi.

Başkan Özgüven ve İlçe Başkanı Düzen muhtarlarla buluştu

Başkan Özgüven ve İlçe Başkanı Düzen muhtarlarla buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.