Başkan Özgüven’den Genç Öğretmenlere Kariyer Dersi

Başkan Özgüven’den Genç Öğretmenlere Kariyer Dersi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, göreve yeni başlayan öğretmenlere ’Mesleki Gelişim ve Kariyer’ konulu ders verdi.Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda öğ...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, göreve yeni başlayan öğretmenlere ’Mesleki Gelişim ve Kariyer’ konulu ders verdi.

Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda öğretmenlere seslenen Başkan Özgüven, "Üstlendiğiniz ve yüklendiğiniz misyon bu ülkenin geleceği açısından çok önemlidir" dedi.

Kendisinin 18 yaşında göreve başladığını ve 30 yıllık kamu hizmetinde 22 yıldır idarecilik yaptığını kaydeden Özgüven, gelecek nesillerin yetişmesinde, görev ve sorumluluk almasında öğretmenlere düşen görevin daha fazla olduğunu ifade etti.

İlk görev yerinin asla unutulmadığını sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, "Görev yeriniz neresi olursa olsun hepiniz aynı duygu, heyecan ve umutla bu vatana hizmet edeceksiniz. Hepinize görevlerinizde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya