Başkan Özgüven’e Teşekkür Plaketi

Başkan Özgüven’e Teşekkür Plaketi

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belceağaç Mahallesi Muhtarı İsmet Akgül, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür plaketi verdi.İsmet Akgül, 30 Mart 2014 son...

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belceağaç Mahallesi Muhtarı İsmet Akgül, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür plaketi verdi.

İsmet Akgül, 30 Mart 2014 sonrası köy statüsünden mahalle statüsüne geçmelerinin ardından hizmet atağının belediye tarafından yürütüldüğünü ifade ederek, “Mahallemizin sorunlarını Sayın Başkanımıza iletmiştik. Başkanımız sorunların takipçisi olduklarını ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtmişti. Belediye ekipler mahallemizin sorunları yerinde görmüş çözüm noktasında gerekli çalışmaları başlatmışlardır. Köy havasında sıyrılıp mahalle havası yerleşmeye başlamıştır. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, hizmet makamı olan Ereğli Belediyesi’nin Ereğli’nin her köşesine iz bırakacak çalışmalara imza atacağını belirtti.

Başkan Özgüven, “Sizlerden aldığımız enerji bizi güç veriyor, motive ediyor. Ereğli’ye yakışan, gelişmesine katkı sağlayacak hizmetleri sizlerin destekleriyle kazandıracağız. Bu anlamda bizlere olan inancınız ve samimiyetiniz yanında nazik düşüncenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya