Başkan Özselek’ten “23 Nisan” mesajı

Başkan Özselek’ten “23 Nisan” mesajı

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Seyit Faruk Özselek, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 98. yıldönümü ve...

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Seyit Faruk Özselek, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özselek, yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti: "Milli mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de açılan meclisimiz, kurulduğu günden bu yana devletimizin, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesi ışığında, milli egemenliğimizin ilan edilişinin 98. yıldönümünü coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğu günden bu yana devletimizin, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü, ülkemizin geleceği olan çocuklara armağan ederek çocuklara ve gençliğe verdiği önemi göstermiştir. Milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan sevgili çocuklarımızın, gülen gözleriyle ve azimleriyle ülkemizi yarınlara güvenle taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. 23 Nisan milletimizin birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği olan milli mücadelemizin sonrasında, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş yıldönümünün 98. yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.