Başkan Toru Bedesten Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Toru Bedesten Esnafını Ziyaret Etti

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ile Bedesten esnafını ziyaret etti.Meram Belediye...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ile Bedesten esnafını ziyaret etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilk olarak AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ve AK Parti Meram İlçe Teşkilatı yöneticileriyle birlikte Bedesten esnafını ziyaret etti.

Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Toru, yaptıkları hizmetler hakkında bilgi vererek, “Meram’ın geleceğini planlıyoruz. İlçe nüfusumuzun yarısını kapsayan geniş bir alanda imar düzenlemesi yaptık. Çok sayıda kentsel dönüşüm projemiz devam ediyor. Bununla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre sosyal tesisler, spor kompleksleri, kapalı pazarlar ve diğer hizmetleri yapıyoruz. Şükran Mahallemizde yapacağımız dönüşüm de Bedesten esnafımıza canlılık kazandıracak” dedi.

1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Başkan Toru, “Bu seçim ülkemiz için çok önemli bir seçim. Esnafımız açısından ekonomik istikrar için siyasi istikrarın sağlanması şart. İnşallah bu seçimlerde ülkemiz ve bölgemiz açısından hayırlı bir sonuç çıkar” diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZA EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERMELİYİZ

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe de, “Ülkemizin 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyebilmesi AK Parti’nin tek başına iktidarıyla mümkündür. Konya olarak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na en güçlü desteği vermeliyiz” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve AK Parti Konya İl Teşkilat yöneticileriyle birlikte Bedesten Çarşısı’ndaki esnaf ziyaretini sürdürdü.

AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, 1 Kasım seçimleri için esnaftan destek istedi. Erdoğan, “İnşallah bu seçimlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacak bir sonuçla çıkarız. İstikrar için ve başbakanımızın elini daha da güçlendirmek için tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya