Başkan Toru, partililerle istişare toplantısında bir araya geldi

Başkan Toru, partililerle istişare toplantısında bir araya geldi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, düzenlenen istişare toplantısında teşkilat...

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, düzenlenen istişare toplantısında teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ilçe kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirtti. AK Parti'nin, 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerlediğini ifade eden Dolular, 2019'da yapılacak yerel ve genel seçimlere en kısa sürede hazır olacaklarını vurguladı.

"2019'da büyük başarılara imza atacağız"

Görev süreleri boyunca dava şuuru içerisinde ilçe, ülke ve millet için çalışacaklarını belirten Dolular, "Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. İlçe kongremizin ardından yeni yönetimimiz oluştu. Yeni yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarım aynı şuur ve bilinç içerisinde hizmet edecekler buna inancım tam. Görev süremiz boyunca ilçemize, ülkemiz ve milletimize hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Şükürler olsun ki bize Allah doğduğumuz büyüdüğümüz memlekete hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah biz de bize güvenenleri mahcup etmeden görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. AK Parti Meram İlçe Teşkilatı, teşkilat başkanımız, Belediye Başkanımız, Meclis üyelerimiz, Yönetim Kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz ve muhtarlarımız hep birlikte el ele birlik ve beraberlik içinde, 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

"Meram'ın kronikleşmiş sorunlarına neşter vurduk"

Belediyenin yatırımları ve projeleri hakkında bir sunum yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "1 milyon 410 bin metrekarelik alanda 5 farklı bölgede yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları, 44 milyon metrekarelik alanda 60 mahallede imar planı revizyon çalışmaları ve 28 milyon metrekare alanda yürütülen 3194 Sayılı İmar Kanunu'nun 18. madde uygulamaları ile Meram ilçesinin planlı ve sağlıklı gelişiminde dev adımlar atıyoruz. Meram'ın kronikleşmiş imar, mülkiyet ve plansız yapılaşma sorununa neşter vururken diğer taraftan büyük bir özveri ve fedakarlık ile çalışmaları sürdürüyoruz. Meram'da çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda onlarca sosyal donatı ve yatırımı ilçemize kazandırdık. Çok sayıda yatırımın açılışını da bu yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Meram'a hizmet yolunda, teşkilatımızla, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve STK'larla iş birliğini sürdüreceğiz. Bu vesileyle AK Parti Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular'ın şahsında yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Düzenlenen istişare toplantısına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, belediye meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri katıldı.

Başkan Toru, partililerle istişare toplantısında bir araya geldi

Başkan Toru, partililerle istişare toplantısında bir araya geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.