Başkan Tutal: “2018 çalışma planımızı taleplerle göre hazırlayacağız”

Başkan Tutal: “2018 çalışma planımızı taleplerle göre hazırlayacağız”

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2018 yılı çalışma planını talep ve istekleri göz önünde bulundurarak hazırlayacaklarını...

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2018 yılı çalışma planını talep ve istekleri göz önünde bulundurarak hazırlayacaklarını söyledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Hasbihal Buluşmaları" kapsamında Bükçe, Ufacık, Kozlu, Karacaören, Saraycık, Oğlakcı, Tepecik ve Çavuş Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen programda vatandaşlar belediye hizmetleri hakkında bilgilendirildi.

Göreve geldiği tarihten itibaren Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinde yürütülen belediyecilik hizmetleri konusunda vatandaşlara bilgiler aktaran Başkan Tutal, altyapı hizmetleri, yol ve asfalt, temizlik, park ve bahçeler ve sosyal belediyecilik ile ilgili bugüne kadar yapılan çalışmaları görsellerle anlattı.

İlçeye yapılan yatırımları toplumun her kesimiyle istişare ederek, beklentileri de dikkate alarak hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Tutal, "Her hafta bir mahallemizde vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. 2018 yılı çalışmalarımızda yapılması istenilen veya talep edilen konular nelerdir istişare ederek çalışma planımızı, talep ve istekleri de göz önünde bulundurarak hazırlayacağız. Hizmet anlamında her mahallemize eşit oranda hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Merkez mahallerimizde yapılan çalışmalarımızı aynı şekilde kırsal mahallelerimizde de hayata geçiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler bizim için her zaman önemlidir" dedi.

Seydişehir Belediyesi olarak çalışmalara hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Çalışanlarımızda, mahalle muhtarlarımız ve en önemlisi hemşehrilerimizle güzel bir sinerji yakaladık, fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında ve içinde olduk, onlarda sağ olsun bizi kendilerinden biri gibi görerek bizlerin yanında oldu. Samimiyet, içtenlik ve güler yüzle karşıladılar ve ev sahipliği yaptılar. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle hizmet ve çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz" diye konuştu.

Başkan Tutal: “2018 çalışma planımızı taleplerle göre hazırlayacağız”

Başkan Tutal: “2018 çalışma planımızı taleplerle göre hazırlayacağız”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.