Başkan Tutal’a özel rehabilitasyon öğrencilerinden ziyare

Başkan Tutal’a özel rehabilitasyon öğrencilerinden ziyare

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendisini ziyaret eden özel bir rehabilitasyon merkezi öğrencilerini makamında kabul etti.Hac’dan dönen ve her kesimden ziyaretçisini makamında...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendisini ziyaret eden özel bir rehabilitasyon merkezi öğrencilerini makamında kabul etti.

Hac’dan dönen ve her kesimden ziyaretçisini makamında ağırlayan Başkan Tutal, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen Seydişehir Özel Derman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen, öğrenci ve velilerini makamında ağırladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yakından ilgilenerek sohbet ettiği öğrenciler başkanlık makamında olmanın mutluluğunu yaşarken bazı öğrenciler Başkan Tutal’dan istek ve talepte bulundu.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, “Yavrularımızın yapmış olduğu ziyaret beni oldukça duygulandırdı. Bu kardeşlerimizin, yavrularımızın yerinde olmak, onların yaşam tarzlarını görebilmek bizim ibret almamız gerektiği noktasında ve yaradanın vermiş olduğu nimetlere şükretme noktasında bizim için temel bir ölçü. Ben kendilerine destek olan eğitim veren başta aileleri olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya