Başkan Tutal’dan Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Başkan Tutal’dan Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziraat Odası Başkanı Ünver’e hayırlı olsun ziyaretine AK Part...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Ünver’e hayırlı olsun ziyaretine AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Başkan Ahmet Ünver’e yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Sivil toplum örgütleri bizler için çok önemli. Birlikte ortak hareket ederek Seydişehir’e ekonomik kazanç nasıl sağlarız bunların çalışmalarını yapıyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü çalışmanın yanındayız” dedi.

STK’ların toplumsal dinamiğin ve demokrasinin, toplumsal barışın, kalkınmanın, uzlaşma kültürünün en temel öğelerinden biri olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “Oda başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Üreticilerimize, çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odamızla el ele vererek sorunları beraberce aşacağız. Bu kapsamda her türlü hizmete hazırız" diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Konurer’e teşekkür etti. Ortak paydanın Seydişehir olduğunu ve ilçe tarımına ivme kazandırılması noktasında sulu tarımın önemini belirten Ünver, gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya