Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasını anlattı

Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasını anlattı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

AK Parti Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Mahallesi 6. Etapta düzenlenen toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yazgı, mahalle toplantısında, Cumhurbaşkanlığı halk oylamasını anlattığı kadın davetlilerden ülkenin geleceği için "Evet" sözünü aldı. Başkan Yazgı, yaptığı konuşmada, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. 16 Nisan'da halk oylaması var. Gittiğim bir çok yerde anlatıyorum. Bu sistemin aslında özü aynı. Bunu belediye başkanlığı gibi düşünün. Şimdi belediye başkanları 5 seneden 5 seneye seçiliyor. Aynı sistem bundan sonra da hükümetimizde olacak. Eskilerde olduğu gibi bir senede altı ayda sekiz ayda hükümet değişmeyecek. Bu işin en önemli tarafı 5 seneden 5 seneye seçim olması. Bu şu yüzden bu kadar önemli. Aksarayımızın en büyük sıkıntısı su idi. Bu sıkıntıyı tamamen bitirecek bir projenin yapımı şuanda devam ediyor. Bu projeye 3 sene önce başladık bakanımız geldi. Vekillerimizle teşkilatımız sıkıntıyı anlattı. Kuyularımız açıldı hatlarımız devam ediyor. 2 sene sonra inşallah çeşmeyi açtığımız zaman tertemiz su akacak. 110 milyonluk bir proje. Demek ki 5 sene çok önemli. İkinci önemli konu bu maddeler içerisinde artık koalisyon olmayacak. 2 ya da 3 tane başbakan oluyordu. Onların biri bir şey diyor biri başka bir şey diyordu. Aynı şöyle düşünün belediye başkanından 3 tane olsa ne olur? Ben bir şey derim öbürü başka bir şey der. Ortaya bir şey çıkmaz birisi için önemli olan başkası için önemli olmaz hiçbir hizmet yapamazdık. Aynı. Bundan sonra koalisyon olmayacak. Seçilen Cumhurbaşkanımız hükümeti kuracak vekillerimiz ile beraber ülkemizi yönetecek. En güzel tarafı bu. Asker askerliğini yapacak devletimizi koruyacak hükümetimiz vekillerimizde kanunlar yapacak. Sizlerden aldığı güç ile inşallah ülkemiz çok çok daha ileriye gidecek. Birçok madde var ama bunların içerisinde en önemlileri bulanlar. 5 senede bir seçim olması koalisyonun olmaması Cumhurbaşkanımızın direk sizlere sorumlu olması seçtiğimiz cumhurbaşkanının bundan sonra sizlere hesap vermesi yani 5 sene boyunca yapacağı bütün icraatları sizlerden aldığı güç ile yapması bunlar çok önemli şeyler. Bizler mahallelerimizde çok büyük çalışmalar yapıyoruz. Biliyorsunuz Cumhuriyet mahallesine çok güzel bir parkımız oldu. Bu parkı biz göreve geldikten birkaç sene içerisinde tamamladık. Bir sene önce de buranın çok güzel açılışını yaptık. Fatih mahallesine yaptığımız Kadın koordinasyon merkezi kadın aktivite merkezinin aynısını burada bulunan Genç Osman parkına yapacağız" dedi.

Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasını anlattı

Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasını anlattı

Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasını anlattı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.