Başkan Yazgı esnafları ziyaret etti

Başkan Yazgı esnafları ziyaret etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Eski Sanayi Caddesi esnaflarını...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Eski Sanayi Caddesi esnaflarını ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde desteklerini istedi.

Referandum öncesinde mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Eski Sanayi Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar birebir görüşerek isteklerini bizzat dinleyen Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin önemini ve Türkiye'ye yapacağı kazanımlarını anlattı. Referandum öncesinde esnaflardan olumlu cevaplar alan Başkan Yazgı, "Şehrimizde hizmetlerin devam etmesi için güçlü ve istikrarlı bir iktidar şart. Halkımız ve esnafımız bunun bilincinde. Esnaflarımız neden evet diyeceklerini biliyorlar. Ben halkımıza ve tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Esnaflar, inşaatı devam eden Piri Mehmet Paşa Çarşısını hakkında başkana teşekkür ederek, atıl halde bulunan bölgenin yeni bir çehreye kavuştuğunu ve bu çalışmanın memnuniyet verici olduğunu anlattı.

Başkan Yazgı esnafları ziyaret etti

Başkan Yazgı esnafları ziyaret etti

Başkan Yazgı esnafları ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2037 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya