Başkan Yazgı Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti

Başkan Yazgı Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki heyet ile Minibüsçüler Odasını ziyaret etti.Oda Başkanı Veysel Öztürk ve yönetimi ile görüşen Başkan Yazgı, minibüsçü esnaflarıyla yapılan ist...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki heyet ile Minibüsçüler Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Veysel Öztürk ve yönetimi ile görüşen Başkan Yazgı, minibüsçü esnaflarıyla yapılan istişare sonunda toplu taşıma araçlarının yenilendiği açıkladı ve toplu taşıma da yaşanan sıkıntıların büyük bir kısmının da çözüldüğü bildirdi. Sivil toplum örgütlerine nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, minibüsçüler oda yönetimi ile bir araya geldi. Oda Başkanı Veysel Öztürk, belediye öncülüğünde başlatılan ve toplu taşıma araçlarının yenilenmesinin halk ve esnaflar tarafından beğenildiğini açıkladı.

Oda Başkanı Veysel Öztürk, “Haluk Başkanımız bize her konuda olduğu gibi otobüs alırken de desteğini esirgemedi. Hatta İstanbul’daki pazarlık sürecinde hep yanımızda durdu. Oldukça makul fiyatlara araçları aldık. Yeni araçlarımız gelmeye devam ediyor ve bazı esnaflarda yeni otobüslerle mahallelerde yolcu taşımaya başladı. Ödemelerde gerekli kolaylık sağlandı diye düşünüyorum. Şimdilik sarı civciv renkli yeni arabalardan şoför esnafımız da, yolcularımız da memnun. Arkadaşlarımızın yeni otobüslerle Aksaray’a yakışır bir şekilde uyum için de çalışacaklarına inanıyorum. Bize her konuda destek veren Haluk Başkana teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göreve gelmeden önce toplu taşıma konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuştuğu hatırlatan Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı, toplu taşımada her kesimi memnun edecek ortak bir karar alındığını söyledi. Toplu taşımada dönüşüm hareketinin başladığını aktaran Başkan Yazgı, “Dönüşümün ilk adımı olarak esnafımızın desteğini alarak araçları yenileyerek başladık. Bizim için en önemli olan şeylerden bir tanesi vatandaşımızın ulaşım soruna çözüm bulmaktı. Bu noktada göreve geldiğimiz andan itibaren sürekli görüş alışverişinde bulunduk. En iyi nokta neyse onun oluşması için beraber ele ele çalıştık ve çok şükür şu anda civciv sarısı araçlarımızla Aksaray’ımızı dolaşmaya başlıyoruz. İnşallah yakın zamanda da bunun sayısı 147’ye çıkacak. Bizim hedefimiz Aksaraylı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak ve bunu her alanda yapmak” dedi.

Mersin’de toplu ulaşım aracında yaşanan Özgecan vakasının çok acı ve yürekleri burkan bir cinayet vakası olduğunu belirten Başkan Yazgı, “İnşallah ülke olarak bu tür bir olay ile bir daha karşılaşmayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Oda Başkanı Veysel Öztürk ve yönetimi Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.

haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.