Başkan Yazgı öğrencilerle iftarda buluştu

Başkan Yazgı öğrencilerle iftarda buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Aksaray Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğü'nün daveti üzerine iftar yemeğine...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Aksaray Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğü'nün daveti üzerine iftar yemeğine katılarak öğrencilerle sohbet etti.

Kredi Yurtlar Kurumu Aksaray İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Harun Koç tarafından karşılanan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iftar sonrası öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak gençlere önem verdiklerini belirterek, "Öncelikle tüm gençlerimizin Ramazan ayı mübarek olsun. Bizler belediye olarak geleceğimizin teminatı olan siz gençlere büyük önem veriyoruz. Bizim düzenlediğimiz iftar programlarına üniversite öğrencilerimizde geliyor. Onlarla beraber iftar açmak bizi çok mutlu ediyor. Müftülüğün önünde iftar yapmıştık katılanların %70 e yakını üniversiteli öğrencilerimizdi. Dolayısıyla onlarla beraber vatandaşlarla ve mahalleli ile beraber iftar yapmak bizim için çok güzel. Onun için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Aksaray'da ilk defa Gençlik Festivali düzenlediklerini ifade eden Başkan Yazgı, "Bu sene ilk defa yaptık gençlik festivali düzenledik. Allah nasip ederse gelecek sene biraz daha geliştireceğiz bunu yani gençlik festivali adı altında devam etmeyi planlıyoruz. Gençlik festivalini senenin sonunda değil de başında hem üniversiteye yeni gelen öğrencilerimize hoş geldin demek hem de tüm gençliği buluşturmak için düzenleyeceğiz. Eylül-Ekim gibi sınav başlamadan bu senenin içerisinde bir daha yapalım diyoruz" dedi. Başkan Yazgı, öğrencilere belediyenin çalışmalarından da bahsederek, "Eforun orda biliyorsunuz battı çıktı alt geçit projesine başladık. Yollar kapandı. Eylül ayı gibi 4 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Orada bir alt geçit göreceksiniz. Allah'tan bir mani olmazsa. Zaten Piri Mehmet Paşa çarşısını bitirmek üzereyiz. Diğer tarafta silolar var. Lojman binaları var. Şuanda firma ihaleyi aldı. 45 gün içerisinde onların hepsi yıkılacak. Orası o kadar büyük bir yeşil alan. Orada hem bir gençlik merkezi hem bin 500 kişilik konferans salonu, büyük bir kütüphane ve otopark olacak. Yeşil alana biran önce başlayıp Aksarayımıza meydan yapmak istiyoruz. İnşallah güzel bir çalışma olur. Bu konuda sizlerin de önerileri olursa ona göre yeni şeyler ekleyebiliriz" ifadesini kullandı.

Başkan Yazgı, konuşmasının ardından öğrencilerin isteklerini dinledi ve çözüm bulunması için gerekenin yapılacağını kaydetti.

Başkan Yazgı öğrencilerle iftarda buluştu

Başkan Yazgı öğrencilerle iftarda buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.