Başkan Yazgı, YGS Türkiye 2’incisini Ödüllendirdi

Başkan Yazgı, YGS Türkiye 2’incisini Ödüllendirdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, YGS’de YGS-1 ve YGS-6 puanlarında Türkiye 2’ncisi olarak Aksaray’ı başarıyla temsil eden Mustafa Mert Şenlik’i bu başarısından dolayı tebrik ederek ödüllend...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, YGS’de YGS-1 ve YGS-6 puanlarında Türkiye 2’ncisi olarak Aksaray’ı başarıyla temsil eden Mustafa Mert Şenlik’i bu başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ın gururu Mert Şenlik’i Aşkın Sırrı Somuncu Baba filminin Ulu Cami’deki çekimleri sırasında film setinde kabul etti. YGS Türkiye İkincisi Mustafa Mert Şenlik film setindeki sanatçılar Gürkan Uygun (Memati), Emin Olcay (Ömer Baba) ve Furkan Palalı (Somuncu Baba) ile tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ödül törenine geçildi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “YGS sınavında Türkiye ikincisi olan Mustafa kardeşimi tebrik ediyorum. Aksaray’ımızın gururu oldu. Biz Aksaray’ı hep marka şehir yapmak istiyorduk. İşte Mustafa kardeşimizde bu başarısı ile bir marka oldu. Öğrencimizi, ailesini ve başarısında emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Metropol Eğitim Kurumları ortaklarından Mehmet Derin ise yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek, “Öğrencimiz YGS-1’den 498,YGS-6’dan 499 puan alarak Aksaray’ımızın gururu olmuştur. LYS’de de Allah izin verirse Türkiye birincisi olacak bu sözü veriyorum. İnşallah o gururu hep beraber yine yaşayacağız. Başkanımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yazgı, Türkiye ikincisi Mustafa Mert Şenlik’e hediyesini takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya