Başkan Yazgı’ya İkramiye Teşekkürü

Başkan Yazgı’ya İkramiye Teşekkürü

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz, belediye işçilerine ikramiyelerini veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek belediyede çalışan sendikalı tüm...

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz, belediye işçilerine ikramiyelerini veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek belediyede çalışan sendikalı tüm işçiler adına teşekkür etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediyede çalışan 199 işçiye toplam 248 Bin TL ikramiye verdi. Çalışanın hakkının her zaman kuruşuna kadar verildiğini ifade eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ı marka şehir yapmak için tüm belediye personeli ile özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Aksaray’ımızı bir marka şehir haline getirmek ve daha güzel hizmetleri sunabilmek adına halkımıza hizmet eden yol arkadaşlarımız işçi kardeşlerimizle beraber, el birliği ile güç birliği içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu nedenle belli zamanlarda ikramiyeler konusunda değerli kardeşlerime katkılarda bulunuyoruz. Verdiğimiz bu ikramiyeler, çalışanlarımızın el emeğidir. Aldıkları her kuruş helal olsun. Allah çalışmalarımızda kolaylıklar versin inşallah” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz ise, “Sayın belediye başkanımız Ramazan dolayısıyla Mahalle iftarları olsun, şehirdeki fakir fukaraya yaptığı gıda yardımlarıyla olsun her zaman halkımızın yanında. Tabi bu arada yol arkadaşlarım dediği işçileri de unutmadı. Ramazan ayında işçi arkadaşlarımızın ikramiyelerini vermekle bizleri çok mutlu etti. Tüm işçi arkadaşlarımız adına Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya