Başkanlardan birlik ve beraberlik mesajı

Başkanlardan birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı önderliğinde büyükşehir belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanları istişare toplantısında bir araya...

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı önderliğinde büyükşehir belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli AK Parti İl Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Sümer, Meram Belediyesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Meram Belediyesinde düzenlenen başkanlar toplantısında şehrin sorunları ve devam eden yatırımlar değerlendirildi.

İstişare toplantılarının mutat olarak devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Geçen hafta Karatay Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısını bu hafta Meram'da gerçekleştirdik. AK Parti Konya İl Başkanımız Hasan Angı'nın önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve merkez ilçe belediye başkanları olarak uyum içerisinde hareket ediyoruz. Bu minvalde şehrin sorunları, devam eden ve planlanan yatırımların istişare edildiği toplantıda milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Ülkemizin bekası için kahraman ordumuzun başlattığı ve başarıyla devam eden Afrin Operasyonu'na halkımızın verdiği desteğin önemli olduğu dile getirildi" dedi.

Başkan Toru, birlik ve beraberlik içerisinde Konyamıza en güzel hizmeti yapmak için istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.