Belediye servis araçları 24 saat ücretsiz

Belediye servis araçları 24 saat ücretsiz

Aksaray’da, darbe girişimine karşı halkı birlik ve dayanışmaya davet eden ve her türlü imkanlarını seferber eden Aksaray Belediyesi, Hükümet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katılacak olan vat...

Aksaray’da, darbe girişimine karşı halkı birlik ve dayanışmaya davet eden ve her türlü imkanlarını seferber eden Aksaray Belediyesi, Hükümet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katılacak olan vatandaşlar için 24 Temmuz 2016 Pazar gününe kadar vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.

Aksaray Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü sağlamak adına her gün akşam Hükümet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbeti tüm yurdumuzda olduğu gibi Aksaray’ımızda da büyük bir katılım ve coşkuyla devam etmektedir. Bilindiği üzere belediyemiz servis araçları vatandaşlarımıza her gün 24 saat boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti vermektedir. Bu hizmetimiz devam ediyor. Buna ilave olarak şehrimizde ulaşım hizmeti veren halk otobüsleri de 24 Temmuz 2016 Pazar gününe kadar her gün saat 18.00 ila 24.00 arası tüm mahallelerimizden vatandaşlarımızı ücretsiz olarak Hükümet Meydanına taşıyacaktır. Ülkesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve ’ülkem için ben de varım’ diyen tüm vatandaşlarımızı milli iradeye sahip çıkmak için meydanlara bekliyoruz.”

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.