Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Belgemen, “3’ümüz çarpışalım!”, Sürpriz Aday Mustafa Zavlak mı?

Bu hafta içerisinde plansız bir şekilde Eskil’e yolum düştü.  Siyasetin suyunun ısındığı şu günlerde Necati Başkan’ı gördüm.   Eskil siyaseti üzerine biraz sohbet ettik. Kesinlikle aday olacağını bir kez daha yineledi.  İlçemizin geleceği için benim aday olma mecburiyetim doğdu dedi.

Necati Belgemen’in  geçen ayki çıkışının artçı sarsıntıları halen devam ediyor.  Sayın Belgemen  geçen ayki çıkışının süresinin dolduğu ile ilgili gazeteci Hilmi Yol bir yazı ile köşesine taşıdı.  Sayın Belgemen O çıkışında gençlerin önünü açalım desede kendisinin adaylığı için önünü açmaktı. Nitekim gördüğüm kadarı ile o yol açıldı. Belgemen açık açık her yerde ben adayım diyor. Mevcut adaylığını açıklayan bazı adaylar ise Necati Belgemen’e biz adayız işte, çekilin kenara söyleminde bulunarak sayın Belgemen’e kırgın oldukları söylemleri kulağımıza geliyor.

Daha önceki haftalarda  bol adaylı bir seçim  olacağını söylemiştim. Yine bir çok aday adayı piyasada olacak ama sonu ise yine vazgeçilmez 3’lü üzerinde kurkulanacak izlenimleri oluşmaya başladı.

Gelelim Adayların Hangi partiden aday olacağına

İlk Olarak İsmail Meral Ak Parti’den Aday olacağını açıkladı. Sayın Meral açık açık aday adayı olduğunu Cumhurbaşkanlık seçimi öncesi Sayın cumhurbaşkanın adaylığıiçin  hatırı sayılır bir bağışta bulundu.   Diğer bir aday, Ömer Uzar’da ilk adaylardan biri benim projelerimi bir kısmını açıkladım genç aday diyorlar bende genç bir adayım ve ilçeme faideli olabilecek bir yaştayım. Adaylığım halen geçerlidir. Sayın uzar’ın muhtemelen Ak Parti’den müracaat yapacaktır.  Şerafettin Başkan şu an tam bir sır küpü  kendisi ile görüşdüm her zamanki gibi susma hakkımı kullanıyorum dedi, halk içerisinde konuşulan   onunda ilk durağının Ak Parti olacağı söyleniyor.. Recep Çelen hocam ise vizyon sahibi Aksaray’ı iyi bilen Eskil Belediye Başkanlığı için gerekli donanım ve vizyon’a sahip  o da Sayın Belgemen’in çıkışının ardından Ak parti’den aday adayı olacağını açıkladı.

Eskil’de duyduğum sürpriz iddia ise bir önceki Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak’ın Ak Parti’den Eskil Belediye Başkan aday adayı olacağı iddia ediliyor.

Niyazi Alçay ise şu an sessizliğini koruyor. Muhtemelen tekrar Ak parti’den aday adayı olacaktır.

Esas sürpriz ise Necati Belgemen’in  ne yapacağı kulislere düşen son dakika haberlerine göre Necati Belgemen’de Ak Parti’ye müracaat edecek,  bunun içinde eski bir milletveki Ak parti’ye müracaatını yap dediği fısıltı gazetesinde dolaşıyor.  Bilindiği gibi hem Necati Başkan hemde Şerafettin Başkan Eskil’in menfaatleri için her parti’den aday oluruz. Söylemlerini defalarca dile getirmişlerdir.

 Partiden Başlığı alamasalar bile 3 aday’ın bir kez daha karşı karşıya gelme arzusu içerisindeler.  Belgemen kazanacağından çok çok emin bu sefer demokratik bir şekilde 3’müz bir çarpışalım. Diğerleri bizi bir izlesin söylemlerini her fırsatta dile getiriyor.    

Hadi Hayırlısı…

 

Bu yazı toplam 3067 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum