Belgemen, "Hizmet ve projelerle dolu bir yılı geride bıraktık"

Belgemen, "Hizmet ve projelerle dolu bir yılı geride bıraktık"

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, başkanlık koltuğuna oturuşunun birinci yıl dönümünde başarılı bir yılı geride bıraktıklarını açıkladı. Başkan Belgemen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:


Eskil’in her tarafını şantiyeye çevireceğiz sloganıyla başladığımız görevimizde bugün itibariyle 1 yılımızı doldurmuş bulunuyoruz.
Hizmetlerle dolu görevimizin bugün yıl dönümü, bugün halkımıza yaptığımız çalışmalar ile alakalı bilgi verme günü, çünkü biz halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.
Eskil yaptığımız projelerle büyüyüp gelişiyor. 30 Mart seçim bildirgemizdeki projeleri hayata geçiriyoruz. Elhamdülillah bizler kaprislerimize ve siyasi düşüncelerimize yenilmeden hareket ederek hizmette bir yılımızı doldurduk.
Bu bir yıllık sürede İlçemize ve insanımıza bir çok proje ve hizmet kazandırdık. İlçe teşkilatımıza ,Meclis üyelerimize, Belediye personellerimize bizleri yalnız bırakmayan ve yol gösteren halkımıza teşekkür ediyorum. ,
Aşağıda görsel olarak paylaştığım ve çoğu hayata geçmiş projelerimizi siz değerli halkımızın değerlendirmesine sunuyorum. İnşallah sizler bize güvendiniz, biz var gücümüzle çalışarak sizin güveniniz boşa çıkarmayacağız. Hepiniz Allaha emanet olun.
Biz Birlikte Eskil’iz Birlikte daha güçlüyüz.

1. İlçemizde adalet hizmetlerini yürütmek üzere Adalet Sarayımız bulunmamaktaydı. Bu eksikliğimizi gidermek amacıyla tamamen Belediye bütçesiyle Adalet Sarayı Projemiz de inşaat çalışmaları başladı. 2021 yılında halkımızın hizmetine modern bir Adalet Sarayı kazandıracağız.
2. İlçemizin çoğu geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır. KOP idaresinden aldığımız destekle birlikte İlçemize Kapalı Hayvan Pazarı inşaatı çalışmalarına başladık. Allah nasip ederse Kurban Bayramına hizmete açacağız.
3. Emekli konağı, kütüphane ve umumi wc ihalesi yapıldı. İnşaatı devam ediyor. İnşallah çok kısa sürede hizmete açılacak.
4. Kapalı Pazar yeri ihalesini yaptık yer tesliminden sonra ilgili firma inşaat çalışmalarına başlayacak.
5. 1 adet 40 ayak galvanizli su tankeri, 1 adet çöp arabası , bir adet de yol süpürme aracı ile birlikte 3 adet araç alımı yaptık.
6. Atıl vaziyette bulunan belediye hamamına tam teşekküllü olarak hizmete açmak için gerekli çalışmaların yaptık. Yarın kiralama ihalesini yapacağız. Eğer kiralama olmaz ise Belediyemizce işletmesini yapacağız.
7. İlçemizin giriş ve çıkış yolları adeta köstebek yuvasıydı söz konusu yolları sıcak asfalt yaparak halkımızın hizmetine sunduk.
8. Tatlı su çeşmelerimizi hayata geçirdik. İnşallah söz verdiğimiz gibi hizmet yıllarımız içerisinde her mahalleye bir adet tatlı su çeşmesi yapacağız.
9. İlçemizin görüntüsünü bozan ve çevre kirliliğine yol açan atıl ve boş vaziyetteki bir çok arsayı düzenli hale getirerek çoğunu ücretsiz otopark yaptık.
10. Şevkat evleri projemizi tamamladık inşallah 15 gün içerisinde ihalesini yapacağız.
11. İlçemizde ortalama 50’ye yakın otobüs ve servis aracı bulunmaktadır. Bu araçlarımız İlçe genelinde düzensiz park etmektedir. Bu düzensizliği ortadan kaldırmak için İlçemize yakışır otogar projemizi tamamladık. İnşallah çok kısa sürede bu projemizi de hayata geçireceğiz.
12. Tuz gölü turizmini canlandırmak ve İlçemizi kültür alanında da tanıtmak için 11 km uzunluğundaki Tuz Gölü ulaşım yolunu tamamlayarak hizmete açtık.
13. Cenaze defin işlemlerinin daha modern ve İlçemize yakışır halde yapılmasını sağlamak amacıyla , taziye evimizi faaliyete geçirdik. Söz konusu taziye evinin yanına bir adet gasılhane yaptık. Söz konusu merkez mezarlığımızın hali hazır haritasını tamamladık.
14. İlçemizin girişinde yer alan ve İlçe görüntüsüne ters gelen Tarım Kredi Kooperatifi binasına ait arsayı 1.800.000-TL bedel ile satın alarak söz konusu arsayı Belediye mülkiyetine aldık.
15. Tarım Krediden almış olduğumuz arsaya İnşallah İlçemize yakışır bir şekilde proje geliştirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Söz konusu arsaya altına 1 veya iki katlı otopark, onun üzeri iş yerleri ve en üste Belediye Hizmet Binası olacak şekilde proje çalışmalarımız devam ediyor.
16. Tarım krediye şeker ambarı olarak atıl vaziyette olan arsanın devrini yaptık. İnşallah Tarım Kredi kısa süre içerisinde söz konusu yere çalışma ofisi, petrol ve market projesi hazırlayarak halkımızın hizmetine sunacak.
17. İlçemizin tarihi dokusu ve uzun yıllardır ayakta duran Ulu Camimizin çevre düzenleme işini çok kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık.
18. İlçemizin futbol takımı son yıllarda başarısızlıkları ile anılıyordu. Biz spor kulübümüzü Belediye bünyesine alarak başarıdan başarıya koşmaya başladık. İnşallah verdiğimiz bu destekle kulübümüz bal liginde mücadele edecektir.
19. Allah izin verirse İlçemizin %95 bu yıl doğalgaza kavuşacak.
20. 100 bin konut projesi kapsamında İlçemize 3. Etap olarak 142 adet Toplu konut yapılacak. 4. Etap toplu konut için de gerekli müracaatımızı yaptık.
21. İnşallah Ülkemiz bulunduğu bu zor şartları atlatırsa İlçemize yapılacak olan Gençlik Merkezi hükümetimizce programa alındı. Allah izin verirse söz konusu Gençlik Merkezi projemizi hayata geçireceğiz.
22. Millet Bahçesi projesi yine bu yılın programına alındı. Aksaray da bi ilimize bir de bize yapılacak.
23. 2019 yılında 10 km asfalt yol yapıldı. İnşallah 2020 yılı içerisinde de 15-20 km arası yol yapacağız.
24. İlçemizde ilk okul sıkıntısı vardı. Birinci ilk okulumuzun açılma kararı geldi. İkinci ilkokulumuzu sekiz derslik olarak Tüzünler A.Ş tarafından kısa sürede yapılarak Eğitim ve Öğretime kazandırılacak.
25. İlçemiz Merkezinde iki adet parkımız vardı. Söz konusu parklarımızı ihale edilerek İlçemiz halkının hizmetine açılmasını sağladık.
26. Revizyon İmar çalışmasını tamamladık ve Bakanlığa gönderdik.
27. İlçemizin en büyük sorunları içerisinde yer alan Tarımsal Sulama problemi için gerekli girişimlerimiz devam ediyor.
28. Ayrıca İlçe girişlerimize Giriş Kapısı (TAK ) yapılması için olan gerekli projeleri tamamladık. İnşallah kısa süre içerinde faaliyete geçireceğiz.
29. Ayrıca mahallelerimiz içinde bir çok proje çalışmalarımız devam ediyor Allah nasip ederse 2021-2022 yılları içerisinde de bir çok mahallemize hizmet kazandıracağız.

Bu haber toplam 4819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum