Belgemen kendini hissetirmeye başladı! Eskil'de o camilere imam atandı

Belgemen kendini hissetirmeye başladı! Eskil'de o camilere imam atandı

Geçtiğimiz hafta koltuğuna oturan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen yoğun bir şekilde mesaisini sürdürürken, çalışmalarıyla kendini hissettirmeye başladı.

Belgemen AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu ve Eskil Ziraat Odası Başkanı İbrahim Kırlı ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eskil'in ilk müftüsü Bugün Diyanet İşleri Başkanlığında Atama Daire Başkanı Dursun Ali Çoşkun'u da makamında ziyaret eden Belgemen, Eskil'de uzun süredir imam bulunmayan Eşmekaya, Bilezikli, Katrancı, Yazır, ÇeteHasan, Karakol, Dayıkuyusu, Sıcak, Topçakıl (Kötüçoban), Taşkesik, Bozcamahmut, Çukuryurt, Ortakuyu, Köşk, Mutlu camilerine imam ataması yapıldığının müjdesini verdi. 

İşte Belgemen'in açıklaması, "İlçe Başkanımız Ali Mutlu, Ziraat Odası başkanımız İbrahim Kırlı ile beraber Ankara ziyaretimizde bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulunuyoruz.Birçok problemlerimizi ilettik. Suan Diyanet İşleri Başkanlığında Atama Daire Başkanı olan İlçemizin İlk Müftüsü Dursun Ali Çoşkun Hocamızın destekleri ile ilçemizde boş bulunan camilerimiz %70 oranında dün yapılan atamalarla dolmuş bulunmaktadır. Dursun Ali Hocamıza İlçemiz adına teşekkür ederim.

Eşmekaya, Bilezikli, Katrancı, Yazır, ÇeteHasan, Karakol, Dayıkuyusu, Sıcak, Topçakıl (Kötüçoban), Taşkesik, Bozcamahmut, Çukuryurt, Ortakuyu, Köşk, Mutlu camilerine atama yapılmıştır."

52445509_10157058970056665_1744091781164695552_n-002.jpghaberfark.net

Bu haber toplam 5455 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum