Berdan Aktan: “15 Temmuz ruhunu yaşatacağız”

Berdan Aktan: “15 Temmuz ruhunu yaşatacağız”

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, 15 Temmuz ruhunu yaşatarak hain darbe girişiminin unutulmaması için...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, 15 Temmuz ruhunu yaşatarak hain darbe girişiminin unutulmaması için çaba göstereceklerini söyledi.

TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade'yi ziyaret ederek, TÜMSİAD Genel Merkezi tarafından hazırlanan "15 Temmuz Diriliş Destanı" başlıklı almanağı hediye etti.

Aktan, TÜMSİAD üyelerinin Konya sanayisi başta olmak üzere ülke ekonomisinin kalkınması için belirlenen hedefler doğrultusunda çalıştığını söyledi. Güçlü Türkiye yolunda yapılan tüm hamlelerin dış güçler ve işbirlikçileri tarafından kesilmeye çalışıldığını kaydeden Aktan, 15 Temmuz darbe girişiminin bunun bir örneği olduğunu vurguladı. Aktan, Türkiye'nin 249 şehit verip uçurumun eşiğinden döndüğü 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını dile getirerek, "15 Temmuz ruhunu yaşatacağız, yaşananların unutulmaması için çaba göstereceğiz. Bu tarihin 1. yıldönümü nedeniyle genel merkezimiz tarafından hazırlanan almanağı Konya protokolüne hediye ediyoruz. 15 Temmuz'daki çalışmalarıyla Konya'da olayları önleyen emniyet personeline teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta şehrimizde terör örgütünün hücre evinde 5 teröristi mühimmatları ile birlikte etkisiz hale getirerek olası bir saldırıdan Konyamızı ve ülkemizi koruyan Konya polisimizi ayrıca kutluyorum" diye konuştu.

Berdan Aktan: “15 Temmuz ruhunu yaşatacağız”

Berdan Aktan: “15 Temmuz ruhunu yaşatacağız”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya